Börja simma hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trelleborg Sim
Tillsammans Starkare

A-Gruppen
2021-01-26 08:22
Hej Simmarvänner!

Vi lever nu i en orolig tid, pga den Pandemi som har drabbat befolkningen Världen över. Idrotten är hårt drabbad och så även Trelleborg Sim. Badet är återigen stängt för oss i TS, men förhoppningen är att simhallen åter ska öppna den 25.1, men beslutet ligger på kommunal nivå.

Samtliga 18 st. simmare (10 st herrar/pojkar & 8 st. damer/flickor) i A-gr, tränar på så gott vi bara kan. Löpning, cykling, rollerblades med stavar, rullskidor, styrketräning och landträning 6 ggr/vecka så länge simhallen är stängd. Nu gäller det att vara i fysisk bra form.

Undertecknad rehabar efter en knäoperation (ny knäled) och under tiden är det Maxim och Felicia som ansvarar för den gemensamma träningen. Isabelle Sering är åter tillbaka till sitt Universitet i Florida (Saint Leo) och ska göra tävlingsdebut i slutet av vecka 2. Självklart håller vi tummarna.

I dagsläget kan vi bara hoppas och tro att tävlingssäsongen åter ska komma igång och huvudmålen är fortfarande att vi ska kunna prestera fina resultat på SM, JSM, Sum Sim, Swim Open, Grand Prix och DM/JDM.

Träningstider; se kalender.

Tommy Lindell

 
Våra sponsorer