Börja simma hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trelleborg Sim
Tillsammans Starkare

Vad som gäller för TS Elit A
Hej simmarvänner!
 
Vålkommen till Elit A.
 
Samtliga simmare i denna grupp har som mål (kort och långsiktigt) att prestera på SM, JSM,  Grand Prix, Stockholm Swim Open, Sum Sim Riks, Ute Sum Sim, DM, JDM och Sum Sim Region. Idag har vi ett ålderspann på 15 - 38 år och för att komma in i Elit A, bör flickorna vara 13 oä och pojkarna 15 oä.
Det maximala antalet simmare i Elit A, är hela tiden beroende på de antal banor vi har till vårt förfogande.
 
Utöver att försöka prestera maximalt på ovan tävlingar, tränar vi på att förfina tekniken på samtliga simsätt, starter, vändningar, undervattensarbete och tävlingsupplägg, samt att bli både starkare och uthålligare. Teamkänslan är en viktig faktor!
 
Rekryteringen till Elit A görs via Elit B, samt simmare utifrån. Det vi tittar på förutom ålder enligt ovan är; tekniskt utförande i de olka simsätten, "träningsflit/intresse", närvaro samt gjorda tävlingsresultat. En faktor kan i vissa fall också vara biologisk och social mognad för att börja i Elit A, vilket inte är helt lätt att mäta.
 
Simmarna i Elit A erbjuds idag; 7 simpass/vecka, 3 styrkepass/vecka , samt 3 landträningar/vecka. Utöver detta; tävlingar, sociala aktiviteter, samt ett träningsläger/år. Vi förväntar oss att man som simmare har ambitionen att ha en närvaro på minst 80% av träningarna/tävlingarna.
 
Träningstider; se kalener!
 
Självklart hjälper vi till och stöttar om man som simmare väljer att söka till ett sim universitet i USA (via ett scholarship), RIG (Riksidrotts gymnasium) eller NIU (nationella idrottsutbildningar-gymnasium).
Idag har vi en Mästerskaps simmare som studerar och simmar i USA, vid University of Tampa i Florida, samt en Mästerskaps simmare på NIU Malmö idrottsgymnasium. Hon blir klar till våren och till hösten har hon fått ett scholarship på University of Arkansas Little Rock.
 
Simmare som blir uttagna till Landslag (senior, junior, ungdom) eller till Skånelaget, ser vi bara som bonus.
 
Aktiviteter för att stötta Trelleborg Sim, samt ett fint tillskott till simmarens egna simmarkonto årligen är; t.ex. Sponsorsim, strandstädning, loppis, försäljning av kläder/kryddor/kakor och j
Julkalendrar.
 
Tommy Lindell
 
Kanske det häftigaste Värdsrekordet...
2021-09-23 13:35

Caleb Dressel vinner 100m medley herrar under ISL finalerna 2021.

-WOW!!!!!!!

Bröstsim med Ed Moses
2021-04-13 12:55

Hej Vänner!

 

Bröstsimsfilm med Ed Moses. En gång i tiden Världens bästa bröstsimmare.

 

Tommy Lindell

Teknikövning för fjäril- och bröstsimsvändningar & fler därtill
2021-04-06 15:17

Hej Vänner!

 

Kolla in nedan video!

 

http://vimeo.com/64146954

 

Tommy Lindell

 

 

5 teknikövningar i crawl
2021-03-01 11:18
Tommy Lindell
Elit A
2021-01-26 08:22
Hej Simmarvänner!
 
Vi hälsar Wilmer Reinbach och Gustav Härstedt välkomna till Elit A och samtidigt önskar dem ett stort lycka till med sin simsatsning.
 
Tommy Lindell
 
 
 
Våra sponsorer