Börja simma hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trelleborg Sim
Tillsammans Starkare

Vad som gäller för TS C-grupp

Hej simmarvänner!

 
Välkommen till C-gruppen!
 
Samtliga simmare har som mål att börja tävla på de tävlingar i Skåne/Blekinge som klubben erbjuder och väl där, göra sitt bästa. Tävlingar som för oss i C-gruppen, som har lite högre status är; Vår och Höstsimaden samt Seriesim. Idag har vi ett ålderspann på 9-14 år och för att komma in i C-gruppen, bör flickorna vara 9 oä och pojkarna 10 oä. Det maximala antalet simmare i C-gruppen, är helt beroende på den plats vi har till vårt förfogande.
 
Det vi tränar på i C-gruppen, är att lära sig att träna och att tävla. Stor vikt läggs på att förbättra tekniken i samtliga simsätt, starter och vändningar, samt vikten av förståelse att tävlingssimningen är både en individuell idrott och lagidrott. Vi gör det tillsammans för att stärka Teamkänslan. Vi förväntar oss att man har som ambition att närvaron är minst 80% på träningarna/tävlingarna.
 
Rekryteringen till C-gruppen görs först och främst från TS Späckhuggargrupper grupper och utifrån. Det vi tittar på förutom ålder enligt ovan är; tekniskt utförande i de olika simsätten, "träningsflit", intresse av att börja tävla samt närvaro. I extrema fall kan en faktor vara biologisk och social mognad, vilket inte är helt lätt att bedöma.
 
Simmarna i C-gruppen erbjuds; 5 simpass och 2 st. landträningar/vecka. Utöver detta; tävlingar, sociala aktiviteter, samt ett träningsläger/år.
 
Träningstider; se kalender!
 
Aktiviteter för att stötta Trelleborg Sim, samt ett fint tillskott till simmarens egna simmarkonto årligen är t.ex; Sponsorsim, strandstädning, loppis, försäljning av kläder/kryddor/kakor och Julkalendrar.
 
Tommy Lindell
 
 
Bröstsimsfilm med Ed Moses
2021-04-13 13:00

Hej Vänner!

 

Bröstsimsfilm med Ed Moses. En gång i tiden Världens bästa bröstsimmare.

 

Tommy Lindell

Teknikövning för fjärils- och bröstsimsvändning & fler därtill
2021-04-06 15:24

Hej Vänner!

 

Kolla igenom nedan video!

 

http://vimeo.com/64146954

 

Tommy Lindell

Start från startpall
2021-03-01 11:34
Tommy Lindell
Hur man startar i ryggsim
2021-03-01 11:06
Tommy Lidell
 
Våra sponsorer