Börja simma hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trelleborg Sim
Tillsammans Starkare

Första simtävlingen!
2021-05-09 12:12

Att få chansen att simtävla för första gången, kan ju vara både läskigt, nervöst och skakigt, men det kan också vara spännande och riktigt roligt. Övning ger färdighet och det visas ju som oftast i de egna resultaten, då man i första hand jämför sig själv med sina tidiga resultat.

 

Ett smart sätt att göra sin första simtävling, är att göra den internt (bara egna klubbsimmare). Det vi i TS kan erbjuda är då Utmanaren, Klubbmästerskapet samt under Pandemin; Temporärrace.

 

I lördags (8.5), genomförde TS sin första Temporärrace tävling och den var en fröjd att få se simmare från vår C-grupp, som gjorde sin första riktiga simtävling. De gjorde det med bravur och jag hoppas att det gav blodad tand för att fortsätta tävla och nästa tillfälle blir i så fall Temporärrace 2 i Trelleborg fm den 22 maj. Jag hoppas och tror att vi åter får se er då, samt ytterligare simmare från C-gruppen, som ännu inte har gjort sin första riktiga tävling.

 

Tommy Lindell

 
Våra sponsorer