Börja simma hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trelleborg Sim
Tillsammans Starkare

Vad händer innan tävling?
Att tävla tycker vi som förening är en rolig aktivitet. Man tävlar mot sig själv och även mot andra, men viktigast av allt är att ha kul!!
Man får vänner för livet i föreningen och utanför i andra klubbar. 

Att man får möjlighet att tävla är oftast en dialog mellan tränaren och simmaren. Tränaren ser när man som simmare är mogen att anmäla sig på sin första tävling och i samråd kommer de fram till när detta kan ske.

Innan tävlingarna lägger tränarna in vad de kallar en toppning, detta för att man skall vara pigg i kroppen då man skall tävla för att kunna prestera och göra sitt bästa. Hur själva toppning går till beror på var man befinner sig i sitt träningsschema för terminen.

Simmaren kommer att få en inbjudan mejlad till sig ( målsmännen får detsamma). Där står det vem som anordnar tävlingen, när i tid och vilka grenar man kan simma. Om man är osäker kan man prata med sin tränare om vad som denna anser vore bra att simma. Tävlingar kan ibland var med flera pass och under flera dagar.  

Det kommer en kallelse till er via sportadminappen (medlemsappen) där man tackar antingen ja eller nej till tävlingen, här kommer även inbjudan att vara bifogad. Där skriver man också in under "+ kommentarer" vilka grenar man vill simma. Tränaren ser sedan svaren och grenarna man anmält sig i sin sportadminappen (ledarappen). OBS!! Fram till och med sista anmälningsdag kan simmaren ändra sitt deltagande i en tävling/aktivitet utan kostnad – det är bara att säga till sin tränare så att hen stryka din anmälan. 

Efter sista anmälningsdag sammanställer tränaren/tränarna, som kommer att vara på tävlingen, klubbens anmälningar och skickar dessa till tävlingsarrangören. I och med detta går det inte att få tillbaka anmälningsavgiften. (oftast 60-80 kr per distans och deltagare, vilket klubben betalar). Efter ca två veckor kommer en startlista tillbaka i vilken det går att se den startordning som gäller och vilka som kommit med. Arrangörer stryker deltagare vid för stort intresse och prioriterar normalt de med bäst tid (lägst tid), ingen avgift utgår om man är struken.

Anmälan är bindande.

Vid sjukdom eller annat förhinder MÅSTE man meddela detta till tränaren som står som tränare på PM:et. Här hittar du också telefonnummer till den tränaren.

Startlistan finns normalt tillgänglig på Livetiming (www.livetiming.se) men också hos tränaren. 
.

Till tävlingen tar man sig själv eller kommer överens med någon om skjuts. När du kommer fram till tävlingen meddelar du att du är där till tränaren på plats.





 
Våra sponsorer